Fietsverhuur

Wij zijn niet voor niets een Mountainbike Museum én Trailcenter. De mooiste mountainbikeroutes liggen op een steenworp afstand. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het museum te gebruiken als start- en finishpunt van jouw fietsrit. We beschikken over douches en kleedruimte voor dames en heren, en je kunt gebruikmaken van lockers om je waardevolle spullen op te bergen.

Een van onze doelen is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een mountainbike.
Daarom vinden we het belangrijk om fietsverhuur aan te bieden! Je kunt hiervan gebruik maken als je zelf de mountainbike wil uitproberen, maar ook als je bijvoorbeeld bij ons deelneemt aan een georganiseerde tocht en je eigen materiaal niet mee wil nemen. We werken samen met Route 66, zodat we er zeker van zijn dat we een betrouwbare fiets in jouw maat kunnen bieden.

Wil je graag een mountainbike bij ons huren? Reserveer dan minimaal een week van tevoren en geef daarbij je lengte en gewicht door. Wij proberen je altijd te accommoderen, hou er rekening mee dat dit bij een late reservering niet altijd lukt. Lukt het je niet om een week van tevoren te reserveren?
Bel dan even om te vragen of er nog fietsen beschikbaar zijn.

Reserveren


A colorfull bar on the right side of the text

U dient zich te legitimeren als u de fiets bij ons komt ophalen. Indien u geen legitimatie bij u heeft, lenen wij geen fiets aan u uit.

U huurt bij ons een fiets voor een dag of weekend. Wij vragen €50,00 borg per fiets.
Deze krijgt u uiteraard na afloop weer terug.
Wilt u een fiets huren, bel ons dan gerust via: 026 848 20 77

Dagprijs €24,75
Weekendprijs €44,50

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@mountainbikemuseum.nl