Het museum draait geheel op inkomsten uit bezoekers, vrienden, events en een enkele sponsor. Ons streven is om elk jaar een nieuwe wisseltentoonstelling in te richten en de bestaande vaste tentoonstellingen aan de eisen van een modern museum aan te passen. Onze financiële middelen zijn echter niet toereikend om deze ambitie volledig waar te maken. Bijdragen van vrienden en/of sponsors zijn dan ook uiterst welkom.

Ons Museum kan niet zonder Vrienden. En zoals een van de gevleugelde termen van Jeroen van Roekel zegt: “MTB Museum, ons Museum!”. Dat gevoel willen we graag samen uitdragen. Onze Vrienden voelen zich betrokken bij het museum en laten dat blijken met een jaarlijkse minimale bijdrage van € 25,00 (of meer mag uiteraard ook). De Vriendenvereniging steunt het museum waar het mogelijk is, met uitbreiding van de collectie, maar ook met de realisatie van events, publicaties en restauratie- en kluswerk. Uiteraard is er altijd de mogelijk ook zelf de handen uit de mouwen te steken op een van de gezellige klusdagen.

Wilt u de verdere vormgeving en inhoud van het museum, haar collectie en het enthousiaste werk van het team van het MTB museum ondersteunen dan kan dat. Word dan ook Vriend van het museum.

U kunt als privé persoon (Steel of Titanium) vriend worden en als bedrijf/Business (Carbon) kunt u dit doen.

Voor beide ontvangt u een aantal voordelen

Bij Steel vriend (25 euro per jaar):

 • Gratis toegang tot het museum
 • Kop koffie van the master
 • Persoonlijke rondleiding door Jeroen van Roekel, incl. handtekening 😉
 • Uitnodiging voor het jaarlijkse vrienden event.

Twee Steel vrienden op een adres betalen 35 euro per jaar.

 

Bij Titanium vriend (50 euro per jaar):

 • Idem aan Steel +
 • Extra: een prachtige ride in de omgeving v.h. museum met the master himself met een groep deelnemers van minimaal 10 personen. (excl. Consumpties etc.). Incl. BBQ of Italiaans buffet na afloop. Echt een aanrader!

Twee titanium vrienden op een adres betalen 75 euro per jaar.

 

Business Carbon vriend (150 euro per jaar)

 • Gratis toegang tot het museum
 • Persoonlijke rondleiding door Jeroen van Roekel, incl. handtekening 🙂
 • Reclame doek in het museum (voor 1-mailig extra prijs van 35 euro)
 • Logo op de website met doorclick faciliteit
 • Uw eigen klanten event / product presentatie op de locatie v.h. museum te boeken met 15% korting.
 • Boeken van het ‘Pop-up Museum’ bij uw eigen zaak (retro bus tien fietsen, The man and the Story, tegen gereduceerd tarief).
 • Kop koffie van en met the master

 

Meld u ook vooral aan op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Mountainbike-Museum-223268221132659/ zodat u op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes.

Heeft u specifiek een wens voor sponsoring? Bijna alles is bespreekbaar!

(b.v. sponsoring van de te realiseren Media Ruimte (waar oude filmpjes etc. te zien zijn en de uitgebreide geschiedenis), logo bij MTB afspuitplaats, logo op het schoolpleinhek, sponsoring van de 2e kleed- en doucheruimte, logo op de Retro VW Bus. Etc.

 

Als u het museum een warm hart toe wil dragen dan kunt u uw financiële bijdrage overmaken naar rekeningnummer: NL83 RABO 030 485 22 95 ten name van Stichting Mountainbike museum o.v.v. uw vrienden keuze. Graag ook even een mailbericht met uw keuze zodat we van twee zijden de admin kunnen checken. U kunt uw mail sturen met uw gegevens naar info@mountainbikemuseum.nl.